Vliegverkeer Dubrovnik luchthaven, seizoen 2019.

Seizoen 2019 kondigt zich nu al aan als succesvol! 

Dubrovnik luchthaven; Meer vluchten, meer vliegbestemmingen, meer mogelijkheden.

Het aantal inkomende vluchten op Dubrovnik luchthaven neemt ook dit jaar weer toe. Na een complete verbouwing, gloednieuwe vertrek & aankomsthal, extra lange startbaan en verbeterde infrastructuur kan de luchthaven van Dubrovnik meer toestellen, meer vluchten en een groter aantal reizigers comfortabel ontvangen.

Seizoen 2019 belooft weer een succesvol seizoen te worden. Deze constante groei betekent een grotere doorstroom van passagiers, een grotere vraag naar taxi transfers van Dubrovnik luchthaven naar tal van bestemmingen.  Daarom adviseren wij onze klanten hun Dubrovnik luchthaven  taxi-transfer vooraf te reserveren om lange wachttijden voor een taxi te voorkomen.

Onze chauffeurs heten u van harte welkom in de aankomsthal met duidelijk zichtbaar naambord en vertrekken onmiddellijk naar uw gewenste eindbestemming, zonder wachten, zonder enige vorm van oponthoud. Op weg naar uw hotel of appartement zal uw chauffeur de nodige eerste nuttige informatie verschaffen. Ontdek meteen  “Wat te bezoeken, Waar te eten, vervoersmogelijkheden binnen de stad, openingstijden winkels, locale activiteiten, excursie/dagtrips mogelijkheden enz. enz.  Uw “chauffeur-gids” wijst u de weg…..  Voordat u op uw eindbestemming aankomt bent u al volledig ingelicht wat betreft de meest praktische zaken.  Kortom, een perfecte start van uw vakantie.

Ben verstandig, begin uw vakantie comfortabel, reserveer vandaag uw luchthaven taxi-transfer . Reist u alleen, met twee of met de hele familie, wij organiseren comfortabel vervoer naar uw eindbestemming.

Dubrovniktaxi.net heet u van harte welkom op de luchthaven van Dubrovnik!

Met vriendelijke groet,

Sales Team Dubrovniktaxi.net

 

P.s. Praktische link naar website Dubrovnik luchthaven: https://www.airport-dubrovnik.hr/index.php/en/